Termeni si conditii

Prin utilizarea site-ului https://complete-cleaning.ro, sunteti de acord cu urmatoarele conditii de utilizare: Accesul si utilizarea site-ului https://complete-cleaning.ro. este supusa urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest site inseamna ca acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.
Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului.
Prin termenul ‘’utilizator’’ se intelege orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest site de prezentare, iar accesul pe el se face in mod gratuit.
Pentru a obtine acces la site, si deci la informatiile puse la dispozitie prin el trebuie sa obtineti acces la world wide web, direct sau prin intermediul unor dispozitive desktop sau mobil prin care se pot accesa servicii de internet.
Scopul site-ului este de a informa utilizatorii cu privire la servicile oferite de S.C. COMPLETE CLEANING SERVICES SRL.

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. Orice litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor din Romania.

Pentru mai multe detalii sau reclamatii folositi informatiile din sectiunea de CONTACT.

Complete Cleaning© 2018. Toate drepturile rezervate.